Снимка Фейсбук/ТВ ЕврокомАндрей Райчев обяви каква е голямата цел на президента Румен

...
Снимка Фейсбук/ТВ ЕврокомАндрей Райчев обяви каква е голямата цел на президента Румен
Коментари Харесай

Райчев: Румен Радев ще направи всичко възможно, за да няма нови избори

Снимка Фейсбук/ТВ Евроком

Андрей Райчев обяви каква е огромната цел на президента Румен Радев. На трети избори Бойко Борисов и ГЕРБ най-вероятно ще са първи. Но на никой не му се прави още веднъж избори, тъй като по този начин ще се клати дървото на политическата система и най-после може да се счупи. Това разяснява политологът Андрей Райчев в ефира на бТВ.

„ В първа серия няма да се случи нищо, тъй като в случай че другите партии не поддържат държавно управление на Има Такъв Народ, отиваме към втора серия ГЕРБ да се опита да сформира кабинет “, добави Райчев.

„ Няма нищо по-лошо за президента от избори 2 в 1. Румен Радев ще направи всичко допустимо, с цел да няма нови избори, тъй като партиите ще повдигнат водачите си за президенти, с цел да имат повече гласове за парламентарните избори “, изясни мнението си той, представен и от ТВ Евроком на страницата й във фейсбук.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР